Guido Van Hoef

3e Dan Judo, 2e Dan Ju Jutsu. Volgt de voetsporen van zijn vader Felix en heeft meerdere Nationale en Internationale titels behaald. Hij heeft samen met zijn vader meerdere clubs opgericht waar Judo en Ju Jutsu werd gegeven. Hij behaalde als jongste Judoka zijn diploma van trainer A bij de Vlaamse Trainer School (VTS) Sport Vlaanderen. Guido heeft zich ook al jaren ingezet voor jong en oud, zo zijn er heel wat kampioenen en heel wat zwarte gordels gevormd binnen de diverse clubs, wat zonder goede opvolging van de Sensei onmogelijk is. Guido is in  het dagelijkse leven werkzaam in de distributiesector.Jeugdsport coördinator van onze judo afdeling.

   

Bart Van Hoef

3e Dan Judo, 6e Dan Karate, 7e Dan Ju-Jutsu. Docent aan de  Vlaamse trainersschool bij Sport Vlaanderen. Volgt eveneens de voetsporen van zijn vader Felix en broer Guido. Als topatleet heeft hij zowel op nationaal als internationaal niveau een loopbaan uitgebouwd. Het onderwijzen in gevechtsvormen als karate, judo en ju-jutsu alsook het laten voortleven van de bijhorende filosofie behoren tot zijn alledaagse taak. 

 

Katrien Van Hoef
katrien 1e Dan Judo. Verantwoordelijke voor algemene jeugdorganisaties.
Erkend Initiator bij de Vlaamse Trainer School - Sport Vlaanderen. 
Stond op 4-jarige leeftijd al mee op de tatami om in de familie voetsporen te stappen aangaande de Judolessen. Heeft hier en daar een medaille gewonnen, maar hield niet zo van die toestanden. Dus besloot ze op 17 jarige leeftijd maar mee les te geven. Intussen geeft ze 19 jaar les in Halle en Dworp. Samen met haar vader en oom zet ze zich mee in voor de hele organisatie wat betreft de judo en de oosterse krijgskunstschool. Dochter Fleur heeft de microbe ook al te pakken en Elien die volgt wel ... Werkt bij een bankinstelling.

 

   

Ilse Heylen


- 6 DAN Judo
-Geboren in 1977 te Wilrijk
- Studeerde Licentie Lichamelijke Opvoeding te Leuven
- Nam deel aan 3 Olympische spelen (Athene, Peking, Londen)
- Behaalde Bronzen medaille op de Olympische Spelen te Athene in 2004
- Behaalde in totaal 8 Nationale titels
- Recordhoudster van het aantal internationale medailles behaald door een Belgische.

Ilse komt op regelmatige bases lesgeven aan onze Judoka’s


 

Bruno Lams
2e Dan Judo. Bruno beoefent al meer dan 25 jaar Judo, heeft eveneens zijn diploma hulptrainer behaald bij de Vlaamse Trainer School - Sport Vlaanderen, en kan ons tevens een handje meehelpen bij het lesgeven aan de jeugd en volwassenen in Halle en Dworp. Hij is vertegenwoordiger bij Douwe Egberts. En ... jawel ... hij heeft zijn vrouwtje leren kennen in de Judo. Zo zie je maar wat een voordelen Judo nog kan hebben !

 

Johan Fierens
3de Dan Judo. Geeft les te Dworp en te Halle. Johan is beroepshalve sportleraar aan de politieschool van Brussel, waar hij verantwoordelijk is voor de opleiding in zelfverdedigingtechnieken. Judo-Trainer B brevet bij de Vlaamse Trainer School - Sport Vlaanderen.  Jarenlang maakte hij deel uit van het inter-clubteam "Asahi-Kwai Zele" (1ste nationale) en de nationale militaire ploeg. Heeft daarna gedurende 20 jaar met "Ippon Buggenhout" (2de nationale) mooie resultaten behaald.

 

Eddy Dannau

1ste Dan Judo en 2e Dan Ju Jutsu. Volgt al meer dan 20 jaar Judo & Ju-Jutsu lessen. Erkend Initiator bij de Vlaamse Trainer School - Sport Vlaanderen.

Eveneens is hij actief in de carnavalgroep "De Vrie Kadeikes" (Halle). Eddy geeft les in het herstellen van heftrucks.

 

Arne Dehantschutter
 

2e Dan Judo, geeft les aan de jeugd te Dworp en te Halle.                               
Erkend Initiator bij de Vlaamse Trainer School - Sport Vlaanderen. 
Arne is ook de hoofdcoach van onze judoka's.

 

 

 

Edwig Vanhassel

1ste Dan judo, Edwig kreeg zijn Judokriebel op 13-jarige leeftijd. Dit door zijn klasgenoten te horen praten over Judo. Zo begon hij met zijn vader in '82 aan de sport.

Erkend Initiator bij de Vlaamse Trainer School - Sport Vlaanderen.

 

Jean Vanhassel

1ste Dan judo, als gepensioneerde staat hij nog wekelijks les te geven aan de jeugd. Een voorbeeld voor ons allen.

Erkend Initiator bij de Vlaamse Trainer School & diploma ABO trainer A - Sport Vlaanderen.

 

Jennifer Dekeyser

1ste Dan Judo, initiator, geeft les aan de jeugd te Dworp. Tevens is Jennifer tijd opneemster en Regionaal judoscheidsrechter.

Erkend Initiator bij de Vlaamse Trainer School - Sport Vlaanderen.

 

Stijn Dannau

1e Dan Judo, geeft les aan de jeugd te Dworp.

Erkend Initiator bij de Vlaamse Trainer School - Sport Vlaanderen.

  

Mathias De Leener

1e Kyu Judo & 2e Dan Ju-Jutsu. Helpt mee bij de jeugd in Halle.                     

  

Cedric Ghysels

1e Kyu Judo. Helpt mee bij de jeugd in Halle.      

Erkend Aspirant bij de Vlaamse Trainer School - Sport Vlaanderen.