Bart Van Hoef

 6Dan Karate, 7e Dan Ju-Jutsu, 3e Dan Judo en docent aan de Vlaamse Trainers School - Sport Vlaanderen.
Volgt eveneens de voetsporen van zijn vader Felix en broer Guido. Als topatleet heeft hij zowel op nationaal als internationaal niveau een loopbaan uitgebouwd. Het onderwijzen in gevechtsvormen als karate, judo en ju-jutsu alsook het laten voortleven van de bijhorende filosofie behoren tot zijn alledaagse taak. Jeugdsport coördinator bij OKS van de  jeugdafdeling Ju-Jutsu en Karate.

 

  

Kate Mintiens

 4e Dan Karate & semi-contact, Erkend initiator bij de Vlaamse Trainer School - Sport Vlaanderen. Heeft eveneens de titel van Wereldkampioene Semi-Contact achter haar naam staan. Beoefent ook 'kickbox'.  Geeft les in de afdeling karate en is verantwoordelijk voor de competitietrainingen en de afdeling Semi-Contact. Kate is ook nationaal bondscoach van de deelnemers aan de Semi-Contact wedstrijden. Zij geeft heel graag haar kennis ivm competitie door aan onze Karateka's en Semi-Contact beoefenaars 

 

  

  

Didier Van Heymbeeck

3Dan Karate, geeft les op vrijdag.                                                                           

 

 

 

 

Roel Lefevre
  2e Dan Karate & 2e Dan Ju-Jutsu, regentaat Lichamelijke opvoeding.
Docent Vlaamse trainers School - Sport Vlaanderen.
Lesgever in zowel karate als ju-jutsu en behaalde al meerdere competitietitels.

 

Jonatan Delhem
1ste  Dan karate. Geeft ook les aan de volwassenen en valt in bij de jeugd waar nodig is. Hij probeert vooral de Karate filosofie door te geven.

 

Jeltje Hellinckx
 

2de Dan karate & semi-contact, geeft les aan de jeugd en volwassenen. Heeft op haar jonge leeftijd al een palmares om “U” tegen te zeggen. Zij behaalde reeds de Europese titel bij de meisjes.

Erkend initiator bij de Vlaamse Trainer School - Sport Vlaanderen.


 

Steven Wouters

1ste Dan karate & semi-contact, geeft les aan de jeugd en de volwassenen. Werd Europees Kampioen in 2011 & Wereldkampioen in 2012 en dit in Semi Contact Karate. Erkend initiator bij de Vlaamse Trainers School - Sport Vlaanderen.

 

Sander Heymans
  2de Dan karate, geeft les aan de jeugd en de volwassenen. In het verleden behaalde Sander meerdere competitie titels in het Semi-Contact en de Kata wedstrijden 

 

Esther De Bock

 

Bruine gordel karate & bruine gordel Semi-Contact, hulptrainster bij de jeugd karate. Esther behoort sinds 2013 tot het Nationaal Semi-Contact team.